LBD Kommunikation ved Line Baun Danielsen
LBD Kommunikation

Konferencer og foredrag

Jeg virker sideløbende som ordstyrer/konferencier og foredragsholder.

Jeg elsker suset og det journalistiske kick ved at styre store og debatkrævende konferencer. Jeg har stor erfaring indenfor mange konferencetemaer. Se referencer.

Derudover holder jeg foredrag bl.a. om ” At præstere det bedste hver dag”.
Foredraget sætter fokus på, hvordan du sætter dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig.

De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag - på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, at du lykkes med din performance og kommunikation.

Grundfilosofien er, at der ikke er den store forskel på, om du står foran 1 million tv-seere, en generalforsamling eller familien derhjemme, når det handler om at præstere sit bedste og få sine budskaber igennem. Men hvorfor er nogle fantastiske til at være på, mens andre falder igennem ?

Her får du en samlet pakke af praktiske redskaber og teoretisk viden – og et indblik i hvordan livet ser ud bag kameraerne bl.a. op til de helt store live-events på TV.
AT VÆRE PÅ HVER DAG er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

LBD Kommunikation www.eweb.dk
BLOG FOR KVINDER PÅ 45+