LBD Kommunikation ved Line Baun Danielsen
LBD Kommunikation

Aktuelt

26-10-2016
Ny blog for kvinder på 45+

"På bloggen med Line" hedder mit nye projekt. Min helt egen blog primært for kvinder, der som jeg har rundet 45+, som er midt i livet, i karrieren, i moderskabet og midt i ægteskabet eller bare single.

Vi er en næsten usynlig målgruppe, der ligesom ikke rigtig TÆLLER hverken i medier, reklamer, jobannoncer. Det vil jeg forsøge at gøre noget ved. Ved at invitere indenfor i mit eget univers og fortælle historier fra mit eget voksen-kvinde-liv.

Bloggen er i luften på linebaundanielsen.dk


31-09-2016
Farvel til TV goddag til medierådgivning på fuld tid

Efter 28 år på de danske TV-skærme har jeg besluttet at takke af. Efter 5 år som nyhedsvært på regionalstationen TV2 Lorry har jeg nu valgt at fortsætte som selvstændig kommunikations- og medierådgiver.

Beslutningen er truffet efter mange overvejelser sommeren over, og det er tid til et endeligt sceneskift. Jeg vil gerne være ”kvinde i eget hus” igen, derfor vil jeg fremover fokusere på mit kommunikationsfirma LBD Kommunikation og på min kommende blog for kvinder 45+ ”På bloggen med Line”.

Jeg har haft nogle fantastiske år på TV2 Lorry med udvikling, forandring og dejlige kolleger i et hektisk nyhedsmiljø. Nu vil jeg bruge tid på at rådgive og fordybe mig i enkeltsager for gamle og nye kunder. Jeg vil blandt andet satse på rådgivning af kommuner og lokalpolitikere og dermed styrke kommunikationen til borgerne og omverden. Det ved jeg fra mit job som regionalvært, at der er behov for mange steder.

Jeg vil naturligvis også bistå private virksomheder og ledere i mediekommunikation, ligesom jeg fortsat vil agere konferenceleder, ordstyrer og foredragsholder.
Jeg glæder mig til at tage imod gamle og nye kunder.

Med venlig hilsen
Line Baun Danielsen


Line Baun Danielsen har skrevet 2 bøger:

Bag skærmen er Line Baun Danielsens åbenhjertige og direkte historie om alle de år, hun har lavet tv. Hun tager os med om Bag skærmen, hvor det ellers kun er tv-folk, der kommer, når kameraet er slukket og fortæller os uforstilt om livet som tv-vært på godt og ondt.

Line Baun Danielsen fortæller i sin bog om alle de sjove historier, om de mindre sjove og om alle de spændende mennesker, hun har mødt undervejs.

Om de glamourøse møder med kendte personligheder som for eksempel daværende Prinsesse Alexandra, Bjørn Borg, Monica Lewinsky, Mike Tyson, John McEnroe og Kirsten Jacobsen. Og om de knap så glamourøse møder med børn, som har mistet deres forældre i naturkatastrofer og med den enlige mor, der opviste erotisk liveshow i en lejlighed på Vesterbro.


Verdens bedste mor – en hyldest og inspiration til alle mødre
Line Baun Danielsen bog udkom den 20. oktober 2009.

Bogen er en samtalebog med de 3 mødre Anne-Mette Rasmussen, Pernille Aalund og Anne Dorthe Tanderup.

I bogen taler de 3 kvinder åbent, ærligt og kærligt om det at blive mor, udvikle sig som mor, opdragelse, parforhold – og det at elske ubetinget.

Bogens og kvindernes budskab er, at vi ikke behøver at stræbe efter at blive PERFEKTE mødre. Det er nok at være ”gode nok mødre”.

LBD Kommunikation www.eweb.dk
BLOG FOR KVINDER PÅ 45+