LBD Kommunikation ved Line Baun Danielsen
LBD Kommunikation

Udtalelser

"Vi har brugt Line som konferencier/ordstyrer i to meget forskellige sammenhænge og begge gange med stor succes. Line er dybt professionel og meget velforberedt både før, under og efter et arrangement. Hun var en god sparringspartner omkring indholdet af hendes egen rolle, hvilket betød en professionel og elegant styring af vores konference. Som kunde følte vi os i trygge hænder allerede fra samarbejdets start.
Line forstår desuden at fange essensen af de enkelte indlæg og stille de helt rigtige spørgsmål for at komme i dybden, og hæver på den måde niveauet og udbyttet af indlæggene."
Brina Lise Vinge, Marketingkoordinator - Multidata A/S

"Som konferencier og ordstyrer var Line i 2009 ansvarlig for at styre den årlige konference og prisuddeling i Børssalen, hvor sundhedskampagnen "Danmarks Sundeste Virksomhed" kulminerede. Line tilførte hele arrangementet en kæmpe værdi ved hendes evne til at skabe et levende overblik for de mange deltagere og ved at udvise 100% engagement og nærvær. Fra planlægning og forberedelse af konferencen og prisuddeling til afrunding og evaluering efterlader Line et indtryk af professionalisme helt ud til fingerspidserne".
Søren Agerskov Hansen, Direktør - SundhedsDoktor

"Hun har alt. Karisma, seriøsitet, udstråling, humor og en sjælden evne til at alle føler sig i godt selskab. 3 år i træk har Line været en yderst populær konferencier ved Sport Awards i Forum Horsens, hvor Line flot og professionelt præsenterer 10 store idrætspriser, samt store nationale og internationale solister. Lines performance, engagement og nærvær er til topkarakter..."
Michael Fast & Jørn Simmenæs, eventbureauet eventhorsens.dk

"I forbindelse med et stor erhvervs arrangement valgte vi at bruge Line Baun Danielsen som konferencier/mediator.
Det var et godt valg. Line var velforberedt og super professionel. Line har en fantastisk evne til at fange situationerne, samt på en dejlig positiv måde, med glimt i øjet at stille de skarpe spørgsmål
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Line, både før under og efter, og vi vil helt sikkert bruge Line næste gang vi skal have et lignende arrangement."
Carsten Haugaard, Adm.direktør Activator Group A/S

"I forbindelse med de konferencer AM-Gruppen har afholdt, har jeg flere gange haft den store fornøjelse at samarbejde med Line Baun Danielsen i konferencierrollen.
Det har været vigtigt for mig, at vore arrangementer har været i sikre og professionelle hænder, så vi derved sikrede deltagerne en rigtig god oplevelse.
Line gør det fortræffeligt uanset hvor i landet hun har deltaget med sine skarpe, sjove og velplacerede kommentarer sikrer hun en god stemning, og hun har altid styr på tidsplanen og arrangementet i sin helhed. Vi kan i AM-Gruppen med stor tilfredshed berette om den succes det har været, at Line har været konferencier og ordstyrer på vore arrangementer."
Kim Baarsøe, Adm.dir AM-Gruppen

"MEC Access har samarbejdet med Line Baun Danielsen i forbindelse med uddeling af Danske Bank Litteraturpris på BogForum i 2006, 2007 og 2008. Som konferencier og tovholder har Line har været utrolig godt forberedt og har med sin erfaring, sit engagement og sin professionalisme løst opgaven perfekt i forhold til at skulle styre en kompleks sammensætning af talere, underholdning og selve uddelingen af Danmarks største litterære pris. Line har overblikket og er samtidig opmærksom på detaljerne."
Katja Moesgaard, Nordic Managing Director, MEC Access

HIGH PERFORMANCE: Hun kom, hun så og hun performede
"De tilstedeværende 250 medlemmer af erhvervsklubben i Herning Blue Fox fik en på opleveren fredag aften. Line Baun Danielsen leverede et underholdende og lærerigt indlæg om at performe også når man ikke lige har dagen. Krydret med morsomme og relevante anekdoter fra bla. ishockey og TV verdenen, fik Line givet de tilstedeværende et nyttigt indblik i at styre nervøsitet, deadlines og i at performe når det er nødvendigt. Man kan jo ikke melde sig syg lige før en direkte udsendelse af Morgen TV, det handler det om styling, panodiler og så bare op på hesten.
Og udstrålingen, ja den var præcis så sikker og professionel som vi kender det fra TV."
Lars Henriksen,Profil Værktøj A/S

"Super aften vi havde med Line i går. Hun virkede skarp og oplagt (på trods af en lang køretur).
og så havde hun tid til at blive, for at sludre lidt bagefter..... dette gjorde indtryk på mange. Jeg har fået mange gode tilbage meldinger ....
KANON -Tak for denne gang."
Bjarne Blæsbjerg, Grene Industri OEM

LBD Kommunikation www.eweb.dk
BLOG FOR KVINDER PÅ 45+