FOREDRAG

Book et skræddersyet foredrag  om kommunikation, stress-håndtering, performance eller mine oplevelser og erfaringer fra mit TV-liv. Sideløbende med min foredragsvirksomhed virker jeg som ordstyrer og konferencier.

LÆG STRESS BAG DIG OG BLIV HERRE I DIT EGET LIV

Varighed : 1 time plus spørgsmål.
Pris: 15.000,- plus moms og transport

Et foredrag om hvordan man rejser sig efter stress og tager styringen i sit liv. Foredraget tager afsæt i min egen historie. Jeg gik ned med stress i foråret 2016 og vendte aldrig tilbage til mit TV-job.

Min sygemelding betød, at jeg måtte tage mit liv og arbejdsliv på til revision, og jeg valgte til slut at gå nye veje. Det valg har jeg ikke fortrudt. Men det var angstprovokerende beslutning at sige farvel til det trygge arbejdsliv og til min identitet som TV-vært.

Hør Line Baun Danielsens helt personlige historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

SKAB DIG BEVIDST

Varighed: 1 time
Pris : 15.000,- plus moms & transport

Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved allerførste øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst – særligt når vi er på job.

Hvor meget betyder udseende, fremtoning og opførsel i vores møde andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det?

Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af briller, tøj, make-up, hår, hvor lidt eller hvor meget vi smiler, kropssprog  – til de ord, der kommer ud af vores mund.

Jeg har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget TUSINDER af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige, uartige og grænseoverskridende kommentarer.

I ”Skab Dig” får du et bud på det hele.

Vi ser på, hvordan vi kan blive mere bevidste om vores signaler – og måske justere på det her og nu.

BAG SKÆRMEN

Varighed: 1 time
Pris: 15.000,- plus moms & transport

TV-Livet er langtfra så glamourøst, som det er ud. Virkeligheden bag kameraerne er en ganske anden end, den, der ruller hen over skærmen. Og intet kommer af sig selv – heller ikke når man er TV-stjerne i Danmark.

Det er omklædning i parkeringskældre, utålmodig venten på berømte personligheder,  arbejdsdage på 20 timer – med mængder af kaffe, sandwiches og matadormix på menuen!

Med afsæt i mine 28 på TV og møderne med mange berømte personligheder fra sportens, de kongeliges og kulturens verden og naturligvis mødet med helt almindelige mennesker, inviterer jeg tilhørerne med bag skærmen og beskriver, hvordan TV bliver til.

Jeg tager også tilhørerne med på sidelinien og beskriver mine møder med store personligheder som tennisstjernen Bjørn Borg, bokseren  Mike Tyson, præsidentpraktikanten Monica Lewinsky og mange andre.

Foredrag ved Line Baun Danielsen

PRÆSTER DET BEDSTE HVER DAG

Varighed: 1 time 30 minutter.
Pris : 20.000,-

Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, og nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig ?

De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, om du lykkes med din performance og kommunikation

Med udgangspunkt i mine 28-år som TV-vært og journalist deler jeg mine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt med hyppige deadlines. Der er nemlig ikke er den store forskel på at stå foran 1 million tv-seere eller 50 mennesker på en generalforsamling, når vi skal præstere det bedste og budskaberne skal leveres.

Så:

  • Hvordan sætter du dig op til at præstere det bedste ?
  • Findes der en PÅ-KNAP, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?
  • Hvordan styrer du din nervøsitet og bruger den konstruktivt ?
  • Hvordan får du dine budskaber klart og sikkert frem ???

”Præstér det bedste hver dag” giver dig både en værktøjskasse og teoretisk viden.

Det er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

KOMMUNIKER SÅ DET FORSTÅS

Varighed: 1 time
Pris: 15.000,-

Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed.

Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.

I ”Kommunikér så det forstås” gennemgår jeg bl.a. de 10 kommunikationsbud og giver tilhørerne en powertalk om, hvordan man former og formidler sine budskaber. Og ikke mindst hvordan man arbejder konstruktivt sammen med journalister/medier.

DELTAGERNE SIGER:

“Line har en fantastisk evne til at møde folk, hvor de er, og få det bedste frem i deres præsentationer.”

Jeppe Tafdrup, LEO Pharma A/S

“300 medarbejdere fulgte Lines medlevende fortælling om den stress, hun har oplevet, og fik gode råd til at se faresignalerne og undgå samme situation.

Mads Sunesen, FL Smith A/S Valby

“Line kan få selv den allermest nervøse kvinde/mand, til at føle sig godt tilpas.”

Charlotte Munch, medlem af byrådet og gruppeformand i Venstre i Hvidovre

Kontakt

LBD Kommunikation
ved Line Baun Danielsen

Telefon: 2344 0108
line@lbdkommunikation.dk

cvr. nr.  31 77 03 43